Haber

Avcılar Belediyesi girişimci gençler için inovasyon çalışmalarına devam ediyor

Avcılar Belediye girişimci gençlere yönelik inovasyon çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Avcılar Belediyesi Uygulamalı Analiz ve İnovasyon Merkezi ile Entertech İstanbul Teknokent işbirliğiyle başlatılan ‘Ön Kuluçka’ süreci tamamlandı.

Havacılıktan oyunlara, yazılımdan güce birçok departmanda yenilikçi fikirlerini hayata geçirmek için yola çıkan 13 girişimci, eğitim süreçleri, ön demoday ve prototip temelleri sonunda yatırımcıların karşısına çıktı. Avcılar Belediyesi Uygulamalı Çözüm ve İnovasyon Merkezi’nde düzenlenen programda teknoloji ve inovasyon dünyasında emin adımlarla ilerleyen genç girişimciler, projelerini İş Bankası, Arnica ve 10’dan fazla yatırımcıya tanıttı.

“ÜLKEMİZİN GENÇLERİN FİKİRLERİNE VE ENERJİSİNE İHTİYACI VAR”

Girişimci ve yatırımcıların bir araya geldiği toplantıda gençleri tebrik eden Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Girişimci gençleri desteklemek için Entertech İstanbul Teknokent ve Uygulamalı Analiz ve İnovasyon Merkezi ile başlattığımız ‘Kuluçka Öncesi DEMODAY’i hayata geçirdik. Uygun görülen yatırımları 50 binin üzerinde yatırımcı ile buluşturarak desteklemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Avcılar’da geleceğimize yön verecek yenilikleri tasarlamaya ve yatırımcılarla buluşturmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin fikirleri ve heyecanları çok hoş. Ülkemizin de buna ihtiyacı var. Her zaman yanlarında olacağım” dedi.

Avcılar’da bir dizi ziyarette bulunan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın eşi Zeynep Babacan ve İstanbul Milletvekili Elif Esen de Avcılar Belediyesi Uygulamalı Analiz ve İnovasyon Merkezi’ni ziyaret ederek genç girişimcileri tebrik etti.

Kaynak: ANKA / Teknoloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu